Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 230 |
Додав: Юрій |
Дата: 11.11.2019
|
|
Переглядів: 256 |
Додав: Юрій |
Дата: 07.11.2019
|
|
Переглядів: 254 |
Додав: Юрій |
Дата: 06.11.2019
|
|
Переглядів: 222 |
Додав: Юрій |
Дата: 05.11.2019
|
|
Переглядів: 239 |
Додав: Юрій |
Дата: 01.11.2019
|
|
Переглядів: 243 |
Додав: Юрій |
Дата: 24.10.2019
|
|
22 жовтня в групі №21, що навчається за спеціальністю «Кухар; кондитер» відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування борщів, щів, розсольників та капусняків».
Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових страв.
...
Читати далі »
Переглядів: 295 |
Додав: Юрій |
Дата: 22.10.2019
|
|
Переглядів: 246 |
Додав: Юрій |
Дата: 20.10.2019
|
|
Переглядів: 263 |
Додав: Юрій |
Дата: 17.10.2019
|
|
Переглядів: 254 |
Додав: Юрій |
Дата: 15.10.2019
|
|
|
Календар
« Квітень 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|