Середа, 24.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS

СКАЛАТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 230 | Додав: Юрій | Дата: 11.11.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 256 | Додав: Юрій | Дата: 07.11.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 254 | Додав: Юрій | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 222 | Додав: Юрій | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 239 | Додав: Юрій | Дата: 01.11.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 243 | Додав: Юрій | Дата: 24.10.2019 | Коментарі (0)

22 жовтня в групі №21, що навчається за спеціальністю «Кухар; кондитер» відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування борщів, щів, розсольників та капусняків».

Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових страв.

... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Юрій | Дата: 22.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 246 | Додав: Юрій | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 263 | Додав: Юрій | Дата: 17.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 254 | Додав: Юрій | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту