П`ятниця, 26.04.2024, 02:35
Вітаю Вас Гість | RSS

СКАЛАТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень » 22 » Відкритий урок виробничого навчання
21:56
Відкритий урок виробничого навчання

22 жовтня в групі №21, що навчається за спеціальністю «Кухар; кондитер» відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування борщів, щів, розсольників та капусняків».

Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових страв.

Урок проходив у традиційній формі з дотриманням всіх етапів та відповідних вимог. Майстром виробничого навчання було продемонстровано різні форми нарізки овочів, що використовують для приготування борщу. Учні приймали активну участь не лише  під час опитування їх майстром, але й на інших етапах уроку. Усі добре приготували свої перші страви.

 

Переглядів: 296 | Додав: Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту