Майстерність приготування смачних ласощів — кондитерських виробів — цінувалася в усі часи, а секрети вишуканого смаку тортів, тістечок та інших солодощів завжди зберігаються в суворій таємниці. Кондитер — спеціаліст, який досконало вміє готувати різні кондитерські вироби. Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Найкращі творіння фахівців цього профілю по праву порівнюють з творами мистецтва.
Учні групи № 31 на заняттях виробничого навчання освоюють професію кондитера, вчаться не лише правильно замісити тісто, спекти смачні та привабливі вироби, а й гарно їх оздобити та презентувати. Ставши справжніми фахівцями своєї справи, вони в майбутньому зможуть знайти достойну роботу і радувати споживачів своїми витворами.
|