Статистика
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
Головна » Архів матеріалів
Переглядів:
245
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
11.11.2019
|
|
Переглядів:
271
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
07.11.2019
|
|
Переглядів:
278
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
06.11.2019
|
|
Переглядів:
239
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
05.11.2019
|
|
Переглядів:
255
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
01.11.2019
|
|
Переглядів:
261
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
24.10.2019
|
|
22 жовтня в групі №21, що навчається за спеціальністю «Кухар; кондитер» відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування борщів, щів, розсольників та капусняків».
Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових страв.
...
Читати далі »
Переглядів:
315
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
22.10.2019
|
|
Переглядів:
265
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
20.10.2019
|
|
Переглядів:
281
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
17.10.2019
|
|
Переглядів:
273
|
Додав:
Юрій
|
Дата:
15.10.2019
|
|
|
Календар
« Липень 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|