Субота, 20.04.2024, 18:33
Вітаю Вас Гість | RSS

СКАЛАТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Засідання методкомісії
20:03
Засідання методкомісії

     Основним завданням викладачів та майстрів виробничого навчання є підвищення якості знань учнів, вдосконалення організації форм і методів проведення сучасного уроку, вивчення і впровадження нових форм організації виробничої діяльності, забезпечення міжпредметних зв’язків, підвищення фахового і професійного рівня членів методичної комісії.

 10 жовтня 2017 року відбулося засідання методичної комісії з професії «Електрогазозварник». Засідання проходило у формі «круглого столу», на якому обговорювалися наступні питання:

  • Розвиток творчого мислення в учнів на уроках предметів професійно – технічного циклу.
  • Удосконалення творчої особистості учня через інформаційні форми та методи навчання.

Викладач Максимів Б.П. підкреслив творчу роботу педагогів на уроках. Поділився своїми методами роботи з обдарованими дітьми, використанням новинок техніки та науки на уроках. Зазначив,  що уроки повинні проводитись не тільки одноманітно, але й потрібно враховувати особистості кожного учня, знайти до нього правильний метод підходу. Лише в тому випадку, коли кожен учень буде зацікавлений творчо, ми як педагоги доб’ємося бажаних результатів.

   Кривецька О. В. Погодилася з даними твердженнями, розповіла про методи які  застосовує при роботі з обдарованими дітьми та зазначила, що не лише потрібно працювати з обдарованими дітьми, але й використовувати методи пізнавальної активності для усіх учнів, використовувати інтерактивні технології, комунікації, що в свою чергу підвищить професійні здібності учнів, дозволить їм володіти новинками техніки і науки.

Кожна людина, щоби бути успішною в усіх сфе­рах життя, має відповідати запитам соціуму, в якому вона перебуває. А сучасний рівень роз­витку суспільства (в економічній, професійній, політичній сфері тощо) вимагає особистості, здатної креативно мислити та створювати за­требуваний, високооцінений і гідно оплачений творчий продукт. Тому майбутній розвиток історії людства —  у поступовій зміні понять: від «людини-гвинтика» до «людини-творця», спроможної креатив­но й оновлено мислити.

 

Переглядів: 433 | Додав: Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту