Відбулось чергове засідання методичної комісії професій кухарського профілю, в якому прийняли участь усі члени метод комісії , а також в. о. директора ліцею Бабійчук Н.В., заступник директора з НВР Довгань Н.Р. та методист ліцею Супінський Й.О.
Голова методичної комісії Строчинська О.М. проаналізувала виконання навчальних планів і програм за перший семестр.
Майстер в/н Самбір О.Б. у своєму виступі : «Впровадження сучасних способів і елементів при оформленні страв» звернула увагу на те, що на сьогоднішній день презентація та декорування страв і виробів є надзвичайно важливою з точки зору як естетичності страви ,так і закладу масового харчування в цілому.
Майстер в/н Залєщик Н.В. розповіла про використання роздаткового матеріалу на уроках виробничого навчання, наголосивши на тому, що майстрам в/н необхідно постійно опановувати нові технології, удосконалювати вміння та навики , щоб заохочувати до активної виробничої діяльності учнів.
Також членами методичної комісії, враховуючи рекомендації дирекції ,було розроблено заходи щодо підготовки та проведення тижня фахової майстерності з професій кухарського профілю, який буде проходити у лютому місяці. |