П`ятниця, 26.04.2024, 17:06
Вітаю Вас Гість | RSS

СКАЛАТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Уроки виробничого навчання (готуємо перші страви)
21:07
Уроки виробничого навчання (готуємо перші страви)

…Свининка на кісточці, жменька квасольки,
Грибочки, капуста, штук три барабольки,
Морквинка, буряк, часничок і перчинка,
Листочок лавровий, укропу стеблинка,
Солодкого перцю й селери - частинка,
Петрушечки трішки, та солі краплинка,
Одна цибулинка й шматочок сала,
Щоб смачно на вигляд та страва сіяла,
А ще – помідори додати у горщик,
І вийде - смачненький український борщик!

 

Борщ, капусняк, солянка – без цих страв немислимий український стіл та повноцінне харчування.

Рідкі перші страви – це дуже корисно для організму людини. Адже наш організм щодня потребує певну дозу рідини. Якщо не їсти рідкого регулярно, то можуть виникнути проблеми зі здоров’ям.

Для того, щоб цього уникнути варто частувати своїх рідних смачненьким борщиком, різними супами. Готуйте перші страви разом з нами!

 

 Учні групи № 21 під час виробничого навчання готують перші страви!

                        

Переглядів: 523 | Додав: Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту