З 04 по 07 квітня 2016 року в ДНЗ «Скалатський професійний ліцей» проходив тиждень професії «Кухар; кондитер; офіціант; бармен».
План проведення тижня фахової майстерності професій кухарського профілю
Понеділок
1.Організаційна лінійка з проведення тижня фахової майстерності.
2.Огляд групових стінгазет.
3.Виховна година на тему: «Мистецтво карвінгу».
Вівторок
1.Інформаційна година «Хронологія появи деяких страв».
2.Виставка фахової літератури.
3.Теоретичний конкурс «Найрозумніший кухар».
Середа
1.Презентація меню: історія виникнення, види меню.
2.Практичний конкурс професійної майстерності серед учнів з нарізання овочів та фруктів різними формами із використанням технології карвінгу.
Четвер
1.Тематичне сервірування столів.
2.Підведення підсумків.
Кожний день тижня був насичений різноманітними цікавими заходами, які у повній мірі розкрили суть професій, їх властивості, специфіку, умови навчання та перспективи подальшого працевлаштування по закінченню навчального закладу.
За підсумками теоретичного і практичного конкурсів рішенням журі:
І місце отримала – Чорненька Зоряна;
ІІ місце - Гуцалюк Ольга;
ІІІ місце розділили –Нагалач Катерина та Мельник Ярослав.
Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!
|