Четвер, 25.04.2024, 23:35
Вітаю Вас Гість | RSS

СКАЛАТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 146
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень » 22

22 жовтня в групі №21, що навчається за спеціальністю «Кухар; кондитер» відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування борщів, щів, розсольників та капусняків».

Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових страв.

... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Юрій | Дата: 22.10.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту